Ucuz 100 adet altın organze hediyelik çanta 9x12 cm parti çanta kadınlar için olay düğün İpli çanta Takı Ekran çanta Kılıfı diy aksesuarları, Yüksek Kalite 100 adet altın organze hediyelik çanta 9x12 cm parti çanta kadınlar için olay düğün İpli çanta Takı Ekran çanta Kılıfı diy aksesuarları, Çin Hediyelik Çanta & Sarma Malzemeleri Tedarikçiler

organze çantalar boyut yuvarlak Organze Çanta diğer çanta buraya Tıklayın:, , , ,, ,
sıcak ipuçları:
ölçümler boyutları manuel, ve hatalar olabilir 0.5-1 cm nedeniyle farklı test yöntemleri.
resim ve bilgileri sadece referans için, çünkü çekim ışıkları ve farklı renkli ekran ve diğer konularda malların bir resim ve malzeme neden belli bir renk var, tüm ayni hakim.

renk Altın
Hediye Çantası Boyutu 9x12 cm
malzeme Bez
Adet sayısı 100 adet