Ucuz 5 cm 15 cm 25Yards100y Tül Rulo Kumaş Makara Tutu Doğum Günü Partisi Hediye Wrap Düğün Dekorasyon Noel Çocuklar Iyilik Olay tedarik, Yüksek Kalite 5 cm 15 cm 25Yards100y Tül Rulo Kumaş Makara Tutu Doğum Günü Partisi Hediye Wrap Düğün Dekorasyon Noel Çocuklar Iyilik Olay tedarik, Çin Parti DIY Süslemeleri Tedarikçiler

genişlik: 15 cm 5 cm
malzeme: 100% Polyester
uzunluk: 100 Yard. 91 Metre 25 metre 9 metre
kullanımı: düğün Dekorasyon. kek Hediye kutusu dekorasyon. zanaat
dikkatle boyutunu seçin lütfen, renkler nedeniyle monitörler biraz değişebilir unutmayın
hizmet: garanti: biz tam bir geri ödeme söz veya paket kayıp teyit varsa resent profesyonel: biz Toptan sağlamak, özelleştirmek, bırak-nakliye, Ajan Satınalma gönderi: ABD & Kanada: Etrafında 7-15 gün; Avrupa için : etrafında 10-30 gün; Brezilya ve Rusya veya daha fazla ülkeler: Etrafında 25-60 gün eğer acilen ihtiyaç olabilir EMS/DHL ile ekstra pul; DHL: 2-7 EMS: 5-15 iş günü. geribildirim: biz yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır işlem ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa.

boyut 15cm 100yards, 15cm 25yards, 5cm 25yards
Model Numarası Tulle
is_customized Evet
model Katı Renk