Ucuz 5 adet/takım Simli Beyaz Karga Düğün Cupcake Kek Topper Kek Çocuk Duş Doğum Günü Parti Dekorasyon Kek Pişirme Parti Kaynağı kek, Yüksek Kalite 5 adet/takım Simli Beyaz Karga Düğün Cupcake Kek Topper Kek Çocuk Duş Doğum Günü Parti Dekorasyon Kek Pişirme Parti Kaynağı kek, Çin Pasta dekorasyon Malzemeleri Tedarikçiler

Sevgili arkadaşlar,
Bizden alışveriş için teşekkürler, ve lütfen unutmayın:
1. parsel içinde teslim 15-40 gün en ülkede, ancak bazı uzak ülkeler için, yaklaşık 60 gün veya daha fazla. Lütfen sabırlı olun ve merak etmeyin. Sonunda mal almak istemiyorsanız, biz size iade edeceğiz.
2. bazen mal stokta ise, biz size benzer bir tipi göndereceğiz. Bu zihin eğer, lütfen bir mesaj bırakın veya önceden bana sormak.
Mağazamızda alışveriş keyfini çıkarın. Güzel bir gün var!
Saygılarımla

Model Numarası birthday party supplies
malzeme mukavva
model Cartoon animal,Hayvan,Boy & Girl,Karikatür Araba,Cartoon Figure