Ucuz 5 metre 1 1/2 "38mm Japon tarzı çiçek desen baskılı grogren şerit parti dekorasyon hediye şerit Ücretsiz nakliye, Yüksek Kalite 5 metre 1-1/2 "38mm Japon tarzı çiçek desen baskılı grogren şerit parti dekorasyon hediye şerit Ücretsiz nakliye, Çin Kurdela Tedarikçiler

bizim dükkana hoşgeldiniz
~ alışveriş keyfini çıkarın! ~
bizim mağaza ADEDI: 6 USD ücretsiz kargo, karışık öğeler tamam. toplam tutarı 100 $ üzerinde sipariş varsa, gibi Ekspres kurye DHL, UPS, FEDEX, teslimat gün 3-7working gün olacak bu mükemmel noel hediyesi için sarma ve yay ve saç patlama gibi el sanatları yapım. ve biz de kaynağı farklı tasarım baskı! detaylar için bize mesaj gönderebilirsiniz!!!
gönderi sadece ödeme açıktır sonra gönderilecektir. herhangi bir nakliye indirim için (varsa), satıcıdan alınan faturanın kadar lütfen bekleyin herhangi bir ödeme yapmadan önce.
ÖDEME
gönderi sadece ödeme açıktır sonra gönderilecektir.
NAKLIYE
biz kullanımı çin Post parsel sunmak için; Çin bu kadar uzun mesafe nakliye Olarak. daha uzun nakliye zaman nazik anlamak lütfen yerel satıcı. yani normal nakliye süresi:
ABD: 7-23business gün
AU: 7-23 iş günü
avrupa: 7-25 iş günü
ancak, orada olabilir bazen gümrük takas veya teslim bazı gecikme olabilir. emin olun eğer tekliflerinizi yerleştirmeden önce yeterli sabır/siparişler.

Ürün Tipi Kurdela
teknik Basılı
malzeme % 100 Polyester
kumaş Türü Grogren