Ucuz Yaz gelin kıyafeti Prenses Elbise Elbise Işlemeli Düğün Parti Kırmızı Elbise Bebek Aksesuar Zarif El Yapımı, Yüksek Kalite Yaz gelin kıyafeti Prenses Elbise Elbise Işlemeli Düğün Parti Kırmızı Elbise Bebek Aksesuar Zarif El Yapımı, Çin Bebek Aksesuarları Tedarikçiler

Açıklama:
Merhaba! Bizim mağaza hoş geldiniz!
100% Marka yeni ve yüksek kaliteli
Moda stil ve giymek kolay.
Güzel ve güzel hediye küçük kız için.
Özellikler:
Tipi: Prenses düğün elbisesi Bebek
Malzeme: Kumaş, Dantel
Renk rastgele gönderilecek
Boyutu: fit Bebek/FR Bebek/Kurhn bebek/Bağbozumu Bebek/ve diğer 28 CM-30 CM Bebek (11.0 "-11.8").
Paket şunlardır: 1 x Bebek elbise (Bebek Dahil değildir)
Ödeme:
Değerli müşterilerimiz, Biz Alipay ve diğer Emanet. şu anda, Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi ve banka transferi ve daha.
Gönderi:
Genellikle, sipariş 3 iş günü içinde gönderilecektir. varsayılan sevkiyat Havayolu (20-35days), hızlı yolları gerekiyorsa, diğerleri gibi EMS vardır, ama ekstra nakliye ücreti ödemek gerekir.
Sevkiyat teslim tarihi hakkında. en AB ve ABD ülkeler içinde gelecek 35 gün, aynı zamanda, bazı ülkeler daha fazla zaman (kadar 60 gün), gibi Rusya ve Brezilya. Böylece eğer't zaman içinde sipariş almak, lütfen bize ulaşın ilk (don't açık anlaşmazlık impetuously). Eğer sipariş hala gelmesi değil't içinde 75 gün (Brezilya 90 gün), biz size iade edeceğiz.
Iade ve Onarım Politikası:
Biz destek 1 ay ücretsiz değiştirme ürün kırık eğer unartificially (kanıt gerekir). ve 6 ay ücretsiz onarımı (nakliye ücreti ödemek gerekir), ve 12 ay ödenen onarımı (aynı zamanda nakliye ücreti ödemek gerekir).
Öğeleri dönmeden önce, onaylamak lütfen dönüş adresi ve bize lojistik yöntemini. Lojistik şirketi öğeleri verdikten sonra, bize takip numarası gönderin. En kısa sürede ürün almak gibi, biz tamir veya EN KıSA SÜREDE DEĞIŞTIRILMESI.
Geribildirim:
Biz başarılı olmak için müşterilerimizin memnuniyeti bağlıdır. böylece sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim çok önemlidir. Lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldız bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.
Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen negatif geribildirim bırakın. Biz herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak.

Marka Adı BESTIM INCUK
Tipi Aksesuarlar
cinsiyet Kızlar
boyutlar Fit For Doll
uyarı no
MFG Serisi Sayı Yaşam
BJD / SD Özellik Aksesuarlar
öğe Türü Doll Accessories
Model Numarası Dolls Accessories
malzeme Clothes
form \
Item Type Doll Accessories
Color Pink & White
Unit Type piece
Package Weight 0.015kg (0.03lb.)
Package Size 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)