Ucuz 36 Inç 90 cm Altın Süper Büyük Yuvarlak Lateks Dev Balonlar Şişme Doğum Günü Partisi Düğün Dekorasyon Malzemeleri Balonlar, Yüksek Kalite 36 Inç 90 cm Altın Süper Büyük Yuvarlak Lateks Dev Balonlar Şişme Doğum Günü Partisi Düğün Dekorasyon Malzemeleri Balonlar, Çin Ballons & Aksesuar Tedarikçiler

malzeme: Lateks
renk: renk 10 çeşit
boyut (L) X (W): boyutu: 28 cm * 16 cm (unblown) zaman o havaya uçurmak, o olabilir yaklaşık 90 cm (36 ")
paket Içeriği:
düğün Ballon
malzeme : lateks
renk : resim olarak
boyutu : 36 inç/25g/90 cm
düğün, festivali, festival etkinlikleri vazgeçilmez pazarının mekan düzeni ~ çocuk oyuncakları Olduğunu
not: gerçek öğenin renk gösterilen resimden belki biraz farklı resim vuruldu aydınlatma nedeniyle ve monitörler.

Ballon Boyutu 36 inç
Adet sayısı 1 adet