Ucuz Çay Kavanoz Ile Çok Fonksiyonlu Mini Depolama Kutuları Çay Caddies Kapak Matcha Konteyner Çin Tarzı Caddy Kahve Tozu Kutular, Yüksek Kalite Çay Kavanoz Ile Çok Fonksiyonlu Mini Depolama Kutuları Çay Caddies Kapak Matcha Konteyner Çin Tarzı Caddy Kahve Tozu Kutular, Çin Çay Caddies Tedarikçiler

Ürün Açıklaması
Özellikleri:
Marka yeni ve yüksek kaliteli.
Teneke yapılmış, güvenli ve dayanıklı.
Mühür ve neme dayanıklı, yeşil boya, tatsız.
Çeşitli oturma malzemeleri depolamak ve aperatifler gibi, çay, kahve, şeker, kurabiye, veya diğer.
Aile Için uygun, Kantinler, Restoranlar vb.
Malzeme: Teneke
Boyutu: 8.5x8.5x8.5 cm
Renk: resimleri göstermek Gibi.
Ambalaj: 1 adet/paket
NOT
1. ölçüm için hafif sapma izin lütfen.
2. nedeniyle ışık ve ekran farkı, öğenin renk resimlerden biraz farklı olabilir, anlayışınız için teşekkürler.
Ödeme
Biz kredi kartı (Emanet) ve t/t.
Diğer payways (Western Union, MoneyGram, vb), lütfen bize ulaşın
Nakliye
1. sipariş vermeden önce, lütfen bizimle fiyat onaylamak ve diğer detaylar.
2. çoğu tarafından ücretsiz kargo olduğunu gemi CPAM veya CPAP, CPAM ve CPAP, çok hızlı değil yaklaşık 15-25 gün sürer. Böylece hızlı gerekiyorsa, lütfen bana ulaşın. hızlı gemi için değiştirmek için biraz daha fazla para ödemek istediğiniz yöntemi.
3. biz sadece defaut alipay adresi
4. biz CPAM, CPAP, EMS, DHL, UPS, Fedex için gemi yöntemi
5. teslim süresi: CPAM ve CPAP yaklaşık 15-25 iş günü. EMS, UPS, DHL, ekspres kargo genellikle 3-7 iş günü teslim ülkeye bağlıdır. Nadir durumlarda, sıkı gümrükleme biraz daha uzun teslim süresi yapacak, lütfen sabırlı olun.
Geribildirim
1. biz başarılı olmak için müşteri memnuniyeti bağlıdır. bu nedenle, geribildirim son derece önemlidir.
2. bizim hizmet ile memnun iseniz, bize aktif geribildirim bırakın lütfen. teşekkür ederim!
3. nötr geribildirim herhangi bir olumsuz ayrılmadan önce bize ulaşın, biz herhangi bir sorun slove için sizinle.
Şartları
1. biz size nakliye önce tüm ürün kontrol edecek.
2. öğe kusurlu ise, teslimat 3 gün içinde bize haber verin.
3. tüm kendi orijinal ürünler iade mal iadesi veya değişimi için hak kazanmak.
4. biz herhangi bir kaza sorumlu değildir, gecikmeler veya diğer konularda nakliye hizmeti sorumluluğundadır.

malzeme Demir