Ucuz 3D Görünüm Güzel Kediler Çocuk Odaları Için duvar çıkartmaları Banyo Tuvalet Ev Dekor Oturma Odası Karikatür Hayvan PVC Duvar Sanat Duvar çıkartmaları, Yüksek Kalite 3D Görünüm Güzel Kediler Çocuk Odaları Için duvar çıkartmaları Banyo Tuvalet Ev Dekor Oturma Odası Karikatür Hayvan PVC Duvar Sanat Duvar çıkartmaları, Çin Duvar Çıkartmaları Tedarikçiler

1. emin olun var yazdı tam adı/tam adres/doğru posta kodu ve telefon no.
Nakliye bilgi değiştirmek gerekiyorsa, pls en kısa sürede bize söyle.
2. çin post hava posta: normalde 15-120 iş günü sürer kel L Dwide.
Epacket: 10-30 gün.
Express: 5-10 gün. (ems 10-20 gün)
3. B Uyer ödemek sorumluluğu vardır C Ustoms vergi, daha fazla vergi sorunuz, pls temas ülke gümrük veya satıcı.
4. Göre www9.karaovadernegi.com kuralları:
Ben Biz dışarı gönderdi sonra almazsanız f 60 gün (Rusya ve Arjantin 90 gün, brezilya 120 gün), biz hemen size para iade edeceğiz.
B Ut birçok uluslararası nakliye kontrol edilemeyen faktörler, gibi, doğa afet/tatil/sonrası grev/savaşı vb.
S O parsel belki gecikmiş bazı gün veya kayıp, ben beklemek umuyoruz fazla 60 gün ( Rusya ve Arjantin 90 gün, Brezilya 120 gün ) .
5. Ben F normalde parsel alınan zaman, pls kontrol etmek için bize ulaşın , Ama değil açık anlaşmazlık irtibata olmadan.
T Sizin nazik anlayış ve sabır için hanks .
1. Ben F bizim ürün ile herhangi bir sorun var, dönen ya da iade talep edebilirsiniz içinde 7 gün ürün aldıktan sonra.
P Bizim müşteri hizmetleri ile irtibata kira ilk dönmeden önce veya açılış anlaşmazlık bize karşı.
2. Bir Ll öğeleri kendi özgün koşulları içinde iade edilmelidir, ya da biz para iadesi yapmak reddeder.
T O alıcı tüm ücretleri süreci dönen oluştu.
3. Ben F hasarlı veya yanlış mal almak, pls bize paketi ve ürün fotoğraf, hemen bize O zaman yeniden veya size iade.
Biz hoş geldiniz iş işbirliği, biz yüksek kaliteli ürünler ve hizmetler sağlayabilir.
1. Dropship: Biz mağaza bilgileri bırakın ve parsel faturalar için söz veriyorum.
2. toptan: eğer 50 pcs fazla satın, lütfen bize ulaşın, biz size bir indirim verecektir. uzun vadeli iş ilişkileri kurmak istiyoruz.
Ben F bizim ürün ile memnun, bize tüm beş yıldızlı geribildirim. Bir Ny soruları pls hemen bize ulaşın .

Marka Adı COLOR CASA
stil Karikatür
sınıflandırma Çini için,Wall,mobilya çıkartmalar,tuvalet çıkartmalar
model Düzlem Duvar Sticker
şartname Tek parça Paket
Model Numarası ZYPA-980A-F-N
malzeme PVC
tema Hayvan
senaryoları duvar
Product size 20*30cm Approximately
Color Multicolor
Quality Waterproof sunscreen non-toxic environment protected
Room decor Living room bedroom study room office room etc.
Where to apply Smooth and clean wall glass metal wood etc.
Self adhesive Yes
Technology 3rd generation printed pvc wall sticker