Ucuz MagiDeal Düğün Ilmek Sahte İnci Çiçek Kız Sepeti Ile Kalp Şekli Düğün Parti Çiçek Sepeti Ev Dekorasyon, Yüksek Kalite MagiDeal Düğün Ilmek Sahte İnci Çiçek Kız Sepeti Ile Kalp Şekli Düğün Parti Çiçek Sepeti Ev Dekorasyon, Çin Parti DIY Süslemeleri Tedarikçiler

Açıklama: Romantik Çiçek Sepeti ile Ilmek Shining Çift Kalp ve Çiçek Şekli Kalp Abartma. Büyük Seçim tutmak için Yaprakları, Şekerler, Cofetti Mükemmel için Düğün Töreni, Parti, Yıldönümü Kutlama ve Diğer Özel Günler Malzeme: Saten, PVC panel, sahte İnci, Rhinestone Üst Çapı: Yaklaşık. 12 cm/4.72 inç Alt Çapı: Yaklaşık. 9.7 cm/3.82 inç Yüksekliği ile Kolu: Approx.23cm/9.06 inç Olmadan yükseklik Kolu: Approx.11cm/4.33 inç Paket Içeriği: 1 x Çiçek Kız Sepeti Not: boyutu yukarıda elle ölçülen, boyutu biraz farklı olabilir alınan gerçek öğenin boyutu yukarıda. Bu arada, hatırlattı lütfen, ışık efektleri, monitörün parlaklık/kontrast ayarları vb, bazı küçük farklılıklar resim renk tonu ve gerçek öğe.

model Çiçek
fırsat düğün