Ucuz Toddler Yenidoğan Çocuk Bebek Kız Yaz Nokta Fırfır Kolsuz Backless Prenses Parti Tutu Elbise Sevimli Kız Elbise, Yüksek Kalite Toddler Yenidoğan Çocuk Bebek Kız Yaz Nokta Fırfır Kolsuz Backless Prenses Parti Tutu Elbise Sevimli Kız Elbise, Çin Elbiseler Tedarikçiler

Yeni Yenidoğan Bebek Elbise Kıyafetler!!
Yüksek kalite ve Marka yeni 100%
Ana Renk: Resim Olarak
Yeni Moda Malzeme: Pamuk Blend
Plz dikkat: senin çocuk tombul olduğunu, biz recomend seçtiğiniz daha büyük bir boyutu, teşekkürler. Lütfen bakın çocuklar gerçek yükseklik ve satın almadan önce boyutu çizelgesi/ihale. Teşekkürler.
Paket içeriği: 1 xDress
Boyutu Grafik:
Boyutu
Elbise Uzunluğu
Göğüs
Yaş Tavsiye
48 CM
26*2 cm
1-2 yıl
51 CM
27*2 cm
2-3 Yıl
54 CM
28*2 cm 3-4 Yıl
57 CM
29*2 cm
4-5 Yıl 120 60 CM 30*2 cm 5-6 Yıl
2-3% manuel ölçüm göre farkı vardır.
Lütfen dikkatli ölçüm grafik kontrol eğer ürün satın önce.
1 inç = 2.54 cm
Lütfen unutmayın kabul edilebilir olmalıdır hafif renk farkı nedeniyle ışık ve ekran.
Uluslararası Alıcılar Lütfen Dikkat:
Ithalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcı sorumluluğundadır.
Lütfen Ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol bu ek maliyetleri teklif/satın almadan.
Teslim süresi: Airmail By: Genellikle, abd'ye teslim yaklaşık 10-20 gün sürer. Teslimat için Kanada, AU, İNGILTERE, ve diğer Avrupa ülkeleri yaklaşık 14-28 gün sürer. Çok acilen öğeyi gerekiyorsa, ekspres nakliye için lütfen bize ulaşın. Sizin için ekspres nakliye maliyeti caculate olacak. Express kargo sürer yaklaşık 3-7 gün gelmesi. Yok eğer bu nakliye zaman içinde, bizimle irtibata geçmekte tereddüt lütfen. biz postane ve gümrük sizin için kontrol. Çünkü bazen gecikecek için trafik veya uçuş. açık değil anlaşmazlık bize. Biz yeniden veya para iadesi için sorumluluk almak için herhangi bir kayıp öğe.
Biz sadece paypal üzerinden ödeme kabul. Emin olun paypal adresi ödeme yapmadan önce doğru Biz eBay adresi sadece gemi yapmak. 3 iş günü içinde sevk edilecektir sonra ödeme almak. Ithalat vergileri, vergi, veya ücretleri maliyeti dahil değildir bize ödeme.

Kid ABD boyutu 2T, 3T, 4T, 5, 12m
Model Numarası Dress
malzeme Pamuk,Polyester
stil Sevimli