Ucuz Keçe çamaşır sepeti Depolama Sepeti Organizasyon Katlanabilir Çamaşır giysi saklama Varil Kovaları çamaşır sepeti Çocuk Oyuncaklar Organizatör, Yüksek Kalite Keçe çamaşır sepeti Depolama Sepeti Organizasyon Katlanabilir Çamaşır giysi saklama Varil Kovaları çamaşır sepeti Çocuk Oyuncaklar Organizatör, Çin Saklama Sepetleri Tedarikçiler

Özellikler:
Tipi: Giysi Kirli Giysiler çamaşır sepeti
Malzeme: Keçe
Renk: Gri
Boyutu: S, M, L (detaylar resim)
Miktar: 1 adet
Paket Inluded: 1 pcs * Oyuncaklar Çeşitli Eşyalar Depolama Sepeti (diğer öğeler dahil Değildir)
Özellikleri:
100% doğal keçe, kolay temiz, su geçirmez ve Yırtılmaya dayanıklı.
Katlanabilir tasarım depolama kolay yapar;
Keçe olduğunu su geçirmez, sıcak tutma, gevşek ve tamponlama işlevi vardır, vb. keçe çanta keçe yapılmış hem moda ve pratik olduğunu. Ve en iyi özelliği keçe geri dönüşüm olduğunu, bunun yanı sıra, keçe kendisi çok çevre.
Mükemmel kidsroom için, yatak odası, banyo, ve herhangi bir odaya, aynı zamanda bir dolap raf, kitaplık ve böylece.
Büyük kapasiteli keçe sepetleri tutabilir oyuncaklar, CDs, kitaplar, gazeteler, dergiler sanat/el sanatları malzemeleri, giysi ve daha.
Ödeme:
1) biz Alipay, Batı Birliği, TT. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.
2) ödeme 3 gün içinde yapılmalıdır. Sipariş otomatik olarak kapatıldı alıcı ödeme vermedi sonra 20 gün.
3) eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme, lütfen birkaç dakika bekleyin ve ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.
Shippment:
1) DÜNYA ÇAPıNDA NAKLIYE. (Bazı ülkeler dışında ve APO/FPO)
2) siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş.
3) biz sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresi teslimat adresi.
4) gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir.
5) HIZMET TRANSIT TIME taşıyıcı ve dışlar hafta sonları ve tatil tarafından sağlanan. Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda.
6) eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri. Hedefimiz müşteri memnuniyeti!

Tipi Saklama sepetleri
malzeme Kumaş
Model Numarası SA010795
özellik Stoklanan,Çevre Dostu,katlanır