Ucuz 6.5 inç ayna LED çalar saat erteleme dijital saat yatak odası Dimmer uyandırma işığı ile çift USB şarj portu zaman hafıza fonksiyonu, Yüksek Kalite 6.5 inç ayna LED çalar saat erteleme dijital saat yatak odası Dimmer uyandırma işığı ile çift USB şarj portu zaman hafıza fonksiyonu, Çin Alarm Saatleri Tedarikçiler

6.5 inç ayna LED çalar saat erteleme dijital saat yatak odası Dimmer uyandırma işığı ile çift USB şarj portu zaman hafıza fonksiyonu Açıklama: 1. çift USB bağlantı noktaları yan uygun sağlamak için şarj portu akıllı telefonlar veya tabletler, sametime iki telefonu şarj edebilirsiniz. 2. dijital alarmlı saat saat büyük ekran ve yüksek kontrast ile ekran kontrol etmenizi sağlar zaman açıkça bir bakışta bile bu sizden uzak. 3. büyük erteleme düğmesi buzzer kapalı kolayca turn yardımcı olur ama aynı anda oversleeping önlemek. 4. İsteğe bağlı 12/24 saat formatı. Kolay değişim. 5. oto/manuel parlaklık-parlak-orta-loş, 3 seçenekleri için tüm ihtiyaçlarını karşılamak için gün ve gece. 6. hafıza fonksiyonu: dahili CR2016 düğme pil, zaman harici güç kaynağı kapalı olduğunu, zaman ve çeşitli ayarlar değişmeden kalır, ve zaman harici güç kaynağı gösterilmeyecektir güç kapalı olduğunda, böylece tekrarlamak için değil gibi ayarları sonraki zaman. 7. iki yönlü kurulum saat yerleştirmek için izin verir bir masa veya bir duvar asmak. 8. ince ve basit ayna tasarım karışımları mükemmel yatak odası, oturma odası, ofis, vb. Şartname: 1. malzeme: akrilik 2. Shell renk: beyaz, siyah 3. LED renk: beyaz/mavi/kırmızı/yeşil 4. zaman formatı: 12/24 h 5. erteleme süresi: 5-60 min 6. pil: dahili CR2016 düğme pil ( Dahil ) 7. boyutu: 15.8 cm x 7.8 cm 8. fonksiyonu: LED ekran, erteleme, çalar saat, çift USB çıkışı, zaman bellek, otomatik karartma. Paket içeriği: 1 x ayna LED çalar saat 1 x USB kablosu 1 x kullanım kılavuzu
toptan ve drop shipping hem karşıladı. toptan için, biz teklif indirim veya ücretsiz express kargo gelmesi 5-9 gün sürer sadece. drop shipping için, biz doğrudan müşterilerine mal göndermek olabilir eğer makbuzları ve fatura olmadan istiyorum. nasıl benim sipariş takip? aşağıdaki web sitesinde parsel izleyebilirsiniz takip numarası kullanarak: www.17track.net/en ne zaman satın koruma zaman tükeniyor yapabilirim? eğer satın alma koruma zaman tükeniyor, lütfen bize ulaşın ve biz bunu uzatmak için yardımcı olabilir. yani sizin hesabıma para gitmeyecek. herhangi bir gümrük vergisi var mı? genellikle biz gümrük vergisi önlemek için minimum değer ilan edecek. ama nedeniyle farklı ülkelerde farklı politikalar, orada olabilir gümrük vergi alıcı tarafından ödenmesi gerekmektedir. böylece hakkında sipariş verirken bir mesaj bırakabilir ne kadar değer beyan etmek istiyorum.

Tipi Çalar Saatler
özellik LumiNova