Ucuz 3 Parça Tuval Duvar Sanatı Tuval Boyama Vintage Dünya Suluboya Haritası Duvar Resimleri Ev Dekorasyonu Oturma Odası HD Baski Çerçevesiz, Yüksek Kalite 3 Parça Tuval Duvar Sanatı Tuval Boyama Vintage Dünya Suluboya Haritası Duvar Resimleri Ev Dekorasyonu Oturma Odası HD Baski Çerçevesiz, Çin Duvar Çıkartmaları Tedarikçiler

ana resim
boyama Boyutu
boyutu1 = 35x70 cm
büyüklüğü2 = 40x80 cm bg3 = 45x90 cm (diğer boyutu gerekiyorsa, Lütfen bize ulaşın)
biz her yan 2-5 cm boş uzay vermek bizim müşteriye süslemek için
hakkında Çerçeve
hiçbir mat, yok İç çerçeve, dışarıdan frame (eğer çerçeveli gerek, daha fazla bilgi için lütfen bize ulaşın)
NOT:
renk resimler ve malzeme nesne küçük bir sapma var olabilir, online alışveriş sorunu önlemek değil olabilir, ve çekim aydınlatma ve farklı ekran çözünürlüğü için, biz minimuma renk sevk için elimizden geleni, ayrıca alıcı doğru tedavi lütfen.
ödeme:
* biz ödeme www9.karaovadernegi.com desteği kabul.
* tam ödeme sipariş yerleştirdikten sonra 3 gün içinde ödenmesi gerekir.
gönderi:
* ödeme kez 2 iş günü içinde gönderi düzenlenmiş olacak bitmiş olduğunu.
* bizim fırsatlar çoğu ücretsiz gönderim (seçilen ülkeler) tarafından Çin post hava posta, yaklaşık 25-30 iş günü sürer hedefi gelmesi. eğer acilen mal ihtiyacınız varsa, yukarıdaki liste diğer hızlı teslimat yöntemi seçebilirsiniz. katlanılan nakliye masrafları ödemek gerekir. ama biz size ürün üzerinde bir indirim sunabilir.
* sipariş almasını sağlamak amacıyla ithalat üzerine vergi ücretsiz veya düşük vergi ile, biz bir olarak ilan edeceğiz " hediye ", daha düşük bir değere eğer herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır.
* eğer ürün 30 gün sonra almazsanız teslim süresi, en kısa sürede bize sözleşme lütfen
dönüş:
* lütfen sipariş vermeden önce bize sözleşme çekinmeyin, yardımcı olabilir hangi ile memnun olmayan bir öğe kurtulmak için.
* tüm teklifler % 100% memnuniyet garantisi ile desteklenir, herhangi bir nedenle memnun değilseniz; sen bize ürün iade iade veya bir değişim için orijinal durumuna. iade madde aldıktan sonra 7 gün içinde kabul edilir. alıcı geri nakliye ürünleri katlanılan nakliye masrafları sorumludur. madde bize geri postalama önce, detaylı iade ve değişim talimatı için lütfen bize ulaşın.

boyut 40x80cmx3pcs, 45x90cmx3pcs, 35x70cmx3pcs
Marka Adı WEROUTE
stil Avrupa
sınıflandırma Wall