Ucuz Alice In Wonderland Karikatür Duvar Çıkartması Çocuk Odası Dekorasyon Kreş Duvar Sanat Resimleri Prenses Tarzı Vinil Çıkartmalar AY1799, Yüksek Kalite Alice In Wonderland Karikatür Duvar Çıkartması Çocuk Odası Dekorasyon Kreş Duvar Sanat Resimleri Prenses Tarzı Vinil Çıkartmalar AY1799, Çin Duvar Çıkartmaları Tedarikçiler

Alıcı satın almadan önce hazır
Ürünleri Özelliği:
1. bizim Resim yansıtmıyor olabilir gerçek boyutu. Bu Dijital gösteren için örnek amaçlı. Çıkartması size uygun yapmak için uzay 100% uzay ölçmek gerekir.
2. bizim çıkartması die-cut-baskılı değil vardır, bu yüzden bir arka plan, duvar veya yüzey çıkartması uygulamak olacaktır için arka plan
3. biz yüksek kaliteli mat vinil, toksik olmayan, çevre kaybetmek değil, kalite mesai gibi baskılı çıkartmaları
4. bizim çıkartmaları dahil bir transfer kağıt, ama zaten yüklü değil, kendiniz yüklemeniz gerekir
5. çıkartmaları zarar duvarlar olmadan kolayca çıkarılabilir. Ama DEĞIL bir kez uygulanan yeniden kullanılabilir
Ürünler Boyutu:
M: 57x32 CM
L: 74x42 CM
XL: 100x57 CM
Diğer boyutu gerekiyorsa, bize hoş geldiniz!
Renk hakkında:
Biz 40 renkler var, biz web sitesinde tüm renk koyamazsınız seçeneği, bu yüzden pls gözden bizim kartela, diğer renk gerekiyorsa, pls bir göndermek için unutmayın Satıcı için mesaj veya iletişim satıcı sırasında onaylamak sipariş.

renk 622 black, 601 white, 631 violet, 610 blush, 630 purple, 608 tomato red, 615 blue, 604 yellow, 636 fuchsia, 619 green, 614 azure blue, 627 gray, other color code
boyut 57x32cm, 74x42cm, 100x57cm
sınıflandırma anahtarı paneli çıkartmalar,mobilya çıkartmalar,pencere etiketleri,Wall,Çini için,zemin çıkartmalar
şartname Tek parça Paket