Ucuz LED Downlight Sıcak Beyaz Doğa Beyaz Gömme LED Lamba Spot Işık AC220V 110 V Oturma Odası Dekorasyon Işık Dekor Aşağı ışık, Yüksek Kalite LED Downlight Sıcak Beyaz Doğa Beyaz Gömme LED Lamba Spot Işık AC220V 110 V Oturma Odası Dekorasyon Işık Dekor Aşağı ışık, Çin Gömme Işıklar Tedarikçiler

Zhinuo tanıtım ledi Downlight Sıcak Beyaz Doğa Beyaz Gömme LED Lambası Spot Işık AC 220 V Oturma Odası Dekorasyon Işık
Güç: 3 W Malzeme: Ter Alüminyum Gerilim: 111 V-240 V Paket Şunlardır: 1 adet 100% Marka Yenİ Kutu, Güvenli ve kolay yüklemek için Renk: Sıcak Beyaz, Beyaz
1. WORLDWIDE NAKLIYE. (Bazı ülkeler dışında ve APO/FPO) 2. Orders ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş. 3. biz sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresi teslimat adresi. 4. gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir. 5. SERVICE TRANSİT ZAMAN taşıyıcı ve dışlar hafta sonları ve tatil tarafından. Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda. 6. eğer ödeme itibaren 60 gün içinde sevk almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri. Hedefimiz müşteri memnuniyeti! 7. nedeniyle stok durumu ve zaman farklılıkları, için ilk mevcut depo öğeyi gemi için hızlı teslimat.
Biz yüksek mükemmellik standartlarını korumak ve % 100% müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz! Sizin memnuniyetiniz ve Olumlu geribildirim bizim iş geliştirme çok önemli olduğunu. Bırakın lütfen Olumlu geribildirim ve 5 yıldız , Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz. Bu satın alma ile memnun değilseniz. lütfen, bir kez bizimle irtibata veren yerine negatif geribildirim veya açık Anlaşmazlık. Biz sorun çözüldü kadar size yardımcı olmak için elimizden geleni.

vat miktarı 3W
Güç Kaynağı AC