Ucuz Vinil duvar çıkartmaları DIY çiçekler kadın için duvar çıkartmaları kelebek yatak odası ev dekorasyon çıkartmaları 3D sanat duvar kağıdı dekorasyon adesi, Yüksek Kalite Vinil duvar çıkartmaları DIY çiçekler kadın için duvar çıkartmaları kelebek yatak odası ev dekorasyon çıkartmaları 3D sanat duvar kağıdı dekorasyon adesi, Çin Duvar Çıkartmaları Tedarikçiler

Ürün boyutu: 70 cm * 50 cm Malzeme: PVC malzeme ********************************************** ************************ Ürün özellikleri: Saydam PVC malzeme, yapıştırılan olabilir duvarlar, fayans, cam, mobilya ve diğer pürüzsüz yüzey malzemeleri herhangi bir arka plan Astar için plastik, hareket ettirilebilir macun tekrar edilebilir (alt embriyolar duvar vermedi, sen değil kapmak masa boya, kalitesiz boya, Soyma duvarlar hariç, duvar kaplama, başka bir astar bağ elde edilecektir güçlü, uzun bir süre sonra macun yeniden azaltılmış olacak) Transferi film olmadan, doğrudan yapıştırabilirsiniz Referans : 1 ! Bu pürüzsüz bir yüzey yüzeyinde sabit, içbükey ve dışbükey parçaları ve kıvrımlar vardır yapmak değil sopa. 2 ! Sopa seçilen konumu, temiz toz ve gres, yapmak emin yüzey kuru ve temiz. 3 ! Sopa göre sipariş yapmak için bir basit planlama, tabii ki, bu da kendi uygun yürütülen yaratıcı bricolage. 4 ! Yavaşça çıkartmalar ve kağıt destek yapıştırın, transfer filmi gerekmez, sopa için ilk merkezi kaldırım preslenmiş sol ve sonra yapıştırın.

renk M17049
Model Numarası M17049