Ucuz Suluboya Kuşlar Poster Sanat Minimalizm İskandinav İskandinav Tuval Boyama Yazdırır Hayvan Kreş Oturma Odası için Duvar Resimleri, Yüksek Kalite Suluboya Kuşlar Poster Sanat Minimalizm İskandinav İskandinav Tuval Boyama Yazdırır Hayvan Kreş Oturma Odası için Duvar Resimleri, Çin Resim ve Hat Tedarikçiler

suluboya Kuşlar Poster Sanat Minimalizm İskandinav İskandinav Tuval Boyama Yazdırır Hayvan Kreş Oturma Odası için Duvar Resimleri
baskılı Boyama Boyutu:
20x30 cm
30x45 cm
40x60 cm
50x70 cm
60x90 cm
40X50 CM
40X60 CM
50X60 CM
veya herhangi bir diğer boyutu Lütfen bize ulaşın biz size fiyat teklif edecek
toplam Tuval Boyutu:
biz boya frameing için ekstra 5 cm her panelin her tarafı, örneğin boyama boyutu 40x60 cm, toplam tuval boyutu: (5 + 40 + 5) x (5 + 60 + 5) = 50x70 cm
malzemeler:
su geçirmez polyester canvs ve pigment mürekkep
İşlem süresi:
1 ila 2 gün ödeme onayladıktan sonra
aydınlatma efektleri gibi, resimlerden belki biraz farklı nesnelerin rengini boyama değil el yapımı, bu makineler tarafından yazdırılır. müşterilerimize hatırlatmak şey hakkında > > > 1. nedeniyle bilgisayar monitörleri arasında farklı aydınlatma efektleri, cep telefonu, nesnelerin rengini göstermek biraz farklı resimler olduğunu mağaza. 2. Bu mükemmel kalite baskılar nakliye maliyetini aşağı tutmak için çerçeve olmadan tuval olduğunu, ama bu boyutta her zamanki fotoğraf çerçevesi boyutu ve size kolayca hazır çerçeve alabilirsiniz. 3. Each tuval boyama vardır 4-5 cm 4 taraf içinde ekstra beyaz kenar (Resim olarak Hiçbir 1 gösterisi) , bu aldıktan sonra gerilmiş için tuval resimlerinde, eğer diğer talepleri var ( beyaz kenar gerekmez veya diğer boyutları ile bir beyaz kenar gerekir, veya Ayna etkisi kenar gerekir), lütfen bize ulaşın 4. Bu çerçevesiz boyama Tüp üzerinde paketli. eğer paketi açmak zaman bir bıçak ile dikkatli olun, bıçak çizik tuval izin vermeyin. yeni boyama için boya kokusu varsa, bu normaldir. Ve koku, insan vücuduna hiçbir zararı, kullanım kolaylığı. 5. Siparişler 1-2 iş günü içinde gönderilecektir eğer stok; 3-5 iş günü içinde gönderilecektir stokta varsa. 6. diğer boyutu gerekiyorsa, lütfen bize ulaşın! ayrıca biz ısmarlama kabul yağlıboya.

Boyut ( İnç) 20x30 cm Unframed, 30x40 cm Unframed, 30x45 cm Unframed, 40x60 cm Unframed, 40X50 cm Unframed, 60x90 cm Unframed, 40X60 cm Unframed, 50X60 cm Unframed, 50X70 cm Unframed
renk as picture
Marka Adı YWDECOR
stil realist