Ucuz Purim ve Carinival Şişme Kostüm Şişme Pegasus Kostüm Fantezi Elbise Cadılar Bayramı Partisi Festivali Elbise için Yetişkin, Yüksek Kalite Purim ve Carinival Şişme Kostüm Şişme Pegasus Kostüm Fantezi Elbise Cadılar Bayramı Partisi Festivali Elbise için Yetişkin, Çin Anime Kostümleri Tedarikçiler

Bir süslü elbise parti için mükemmel. Bu Şişme Kostümleri önemli bir party. şişirilmiş tutmak bir fan ile çalışır olacak yedi saat için bol zaman eğlenceli ve frolics için. Bu şişirmek kolay ve koymak: sadece içine adım kostüm, fan açmak (ihtiyatlı içinde gizli kıyafeti) ve tam şişirilmiş olacak içinde 60 saniye. Hafif malzemeden yapılmış olmak, bu olmaz durdurma tatbikine, sizin hareketi üzerinde dans kat. Piller: 4 XAA piller gerekli (dahil değildir) Çok hafif, daha az 1kgs. Uygun aralık: Şirket, barlar, kulüpler, dans PARTI, parklar, televizyon programları, süpermarket zincirleri, otel zincirleri, yıllık olay, karnaval, açılış törenleri, düğün.
]

Kaynak Inflatable costume