Ucuz Çiçek Sundress Bebek Kız Üstleri Yelek Ve Kısa Çiçek Etek Güzel Sevimli Bebek Kız Parti Kıyafetler Giysi Setleri, Yüksek Kalite Çiçek Sundress Bebek Kız Üstleri Yelek Ve Kısa Çiçek Etek Güzel Sevimli Bebek Kız Parti Kıyafetler Giysi Setleri, Çin Giyim Setleri Tedarikçiler

Açıklaması
HOŞ GELDINIZ -Kalite en iyi hizmeti ile ilk. Müşterilerin hepsi bizim dostlarımız. -Moda tasarımı, 100% yepyeni, yüksek kalite! -Malzeme: pamuk karışımı -Renk: resimlerde gösterildiği gibi -Liste içerir: 2 adet bebek kız kıyafetleri seti -Boyutlar: 80/90/100/110/120
Dikkat plz: çocuğunuz tombul ise, daha büyük bir beden seçmenizi öneririz, teşekkürler.
Manuel ölçüme göre 2-3% fark vardır.
Öğeyi satın almadan önce lütfen ölçüm tablosunu dikkatlice kontrol edin.
1 inç = 2.54 cm
Işık ve ekran nedeniyle hafif renk farkının kabul edilebilir olması gerektiğini lütfen unutmayın.
Ne Var:
1 x kolsuz üstler
1 x kısa çiçek elbise
Önizleme:
Ödeme ve Nakliye
Uluslararası alıcılar lütfen dikkat:
Ithalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.
Lütfen Bu ek masrafların teklif vermeden/satın almadan önce ne olacağını belirlemek için ülkenizin gümrük idaresine danışın.
Öğe sadece alıcının Ebay gönderim adresine gönderilecektir, bu yüzden paypal üzerinden ödeme yapmadan önce lütfen ebay'deki mevcut adresinizi onaylayın.
Ancak bazen uluslararası teslimat kurye şirketine ve yerel gümrük/vergilere çok bağlıdır. Eğer yok almak senin öğe süresi,
Daha fazla yardım için lütfen hemen bizimle iletişime geçin. Anlayışınız için teşekkür ederim.
Nakliye Yöntemi:
Öğeler çin Post tarafından sevk edilecektir, Sevkiyat tarihinden itibaren 15-25 iş günü sürecek.
Öğeler USPS tarafından abd'ye sevk edilecektir, kesinlikle güvenli! Her paket takip numarası var . Sevkiyat tarihinden itibaren 7-12 iş günü sürecek.
Biz de DHL, UPS, EMS ekspres kargo ile tedarik, ama ekspres kargo için daha fazla para ödemek gerekiyor. Ekspres nakliye hizmeti gerekiyorsa, sipariş önce bizimle irtibata geçiniz (telefon uluslararası ekspres nakliye için gerekir, ekspres nakliye hizmeti gerekiyorsa, ödeme yaparken telefonunuzu unutmayın.)

Kid ABD boyutu 2T, 3T, 4T, 5, 6
Marka Adı pudcoco
Model Numarası Fashion Clothes Sets
malzeme Pamuk,Polyester