Ucuz TSZWJ G 110 yeni ücretsiz kargo 1 adet harika kurbağa çim alüminyum balon doğum günü parti oyuncaklar dekoratif balon, Yüksek Kalite TSZWJ G-110 yeni ücretsiz kargo 1 adet harika kurbağa çim alüminyum balon doğum günü parti oyuncaklar dekoratif balon, Çin Ballons & Aksesuar Tedarikçiler

not : rusya
lütfen satın tam adı
boyutu : 64 cm * 60 cm
malzeme: alüminyum
ödeme Açıklaması eğer ürün ve hizmet ile memnun değilseniz, geribildirim ve DSRS ayrılmadan önce lütfen bize ulaşın. resim gösterisi sadece bazı örnekleri, çünkü ışık, çevre, kamera, çeşitli etkisi, Resim ve gerçek öğeler küçük bir fark var, size anlayış umut, teşekkür ederim gönderi 1. tüm projeleri olacak atanabilir size derhal . 2. Please not hafta sonları ve tatillerde satın alınan ürün bir sonraki iş günü gönderilir. 3. US, İngiltere, kanada, avustralya 20-30 iş günü. 4. diğer ülkeler fazla 30-40 iş günü. 5. ihtiyaçlarınızı belirtmek Lütfen, gibi renkler, paketleri, beyan vb değeri, www9.karaovadernegi.com Ticaret Müdürü veya e-posta yaparken ödeme. 6. Biz herhangi bir gecikme sorumlu olmayacaktır nedeniyle taşıyıcı yanlış kullanım, gümrük gecikme, veya herhangi bizim kontrolümüz dışındaki diğer durumlar. 7. We bir mesaj göndereceğiz zaman biz öğeleri göndermek vardı, ve söyle lütfen zamanında mal güvenle geldi edilmiştir. 8. bizim dükkanda ücretsiz kargo China_Post_Air_Mail tarafından ücretsiz gönderim anlamına gelir, diğer lojistik kullanmak istiyorsanız, ekstra bir ücret ödemek gerekiyor. geribildirim herhangi bir sorunuz varsa www9.karaovadernegi.com Ticaret Müdürü veya e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz. biz memnuniyetle yardımcı. nedeniyle zaman dilimi farkı, mesajlar 10-24 saat içinde cevap verilecektir. bize mesaj göndermek lütfen geribildirim ayrılmadan önce herhangi bir sorun varsa.

fırsat Birthday Party,parti,Grand Olay,düğün,fleksografinin,Çocuk Bayramı,Aziz Patrick Günü,Düğün & Nişan
Marka Adı TSZWJ
Şekil Tarzı Karikatür Amnimal,Cartoon Figure