Ucuz Kirpikler Zulüm Ücretsiz Vizon Kirpiklerini Çapraz Dağınık El Yapımı Sahte Kirpikler Kirpik Uzatma 3D Vizon Kirpiklere Kullanımlık Sahte Cils, Yüksek Kalite Kirpikler Zulüm Ücretsiz Vizon Kirpiklerini Çapraz Dağınık El Yapımı Sahte Kirpikler Kirpik Uzatma 3D Vizon Kirpiklere Kullanımlık Sahte Cils, Çin Yapma Kirpikler Tedarikçiler

2018 & Yeni özel kirpikler el Yapımı Crisscross Zulüm Ücretsiz Vizon Eyelashes Makyaj Kirpik Uzatma Kullanımlık Incecik Gözler Lashes malzeme: 100% Vizon Kirpiklere tüy: yumuşak, rahat, yeniden türü: Doğal uzun, dağınık çapraz, kanatlı, parti, günlük nasıl kullanılır: dikkatle cımbız ile davadan kirpik kaldırmak göz hat uzunluğu ile sahte kirpik karşılaştırın, uygun uzunluk ve genişlik pamuklu çubukla yanlış kirpik kökü boyunca tutkal ekleyin tomurcuk doğal kirpik kökündeki kirpik tutun ile basınç gerekirse, göz hattı yapmak için göz farı veya eyeliner uygulayın daha doğal görünmesi lütfen dikkat: 100% El Yapımı, her parti farkı olacak, şekil dahil, uzunluk, curling, kalın ect.

öğe Türü False Eyelash
Yanlış Eyelashe Türü Tam Şerit Lashes