Ucuz Pentagram JARTIYER KEMER DERI KÖLELIK DEMETI Kadınlar Bacak Halkası Çorap Jartiyer kemer Lingerie of Harajuku Siyah Goth Punk Kemer, Yüksek Kalite Pentagram JARTIYER KEMER DERI KÖLELIK DEMETI Kadınlar Bacak Halkası Çorap Jartiyer kemer Lingerie of Harajuku Siyah Goth Punk Kemer, Çin Jartiyerler Tedarikçiler

100% el yapımı öğe
malzeme: Deri
boyutu: (Tek boyut)-Boyutu ayarlayabilirsiniz olduğunu
büstü (27-43) inç = (70-110 cm)
büstü altında (24-35) inç = (60-90 cm)
biz boyutu özel kabul, kişisel özel
kendi tarzı istiyorsanız, sen sadece bize fotoğraf göndermek ve boyutu. bizim Tasarımcı sizin için yapacak
stil PG0021
1. MALZEME: elastik yapılmış ve Koşum sutyen oldu spandex, elastik vücut için mükemmel uyum tasarlanmış vererek, bir moda görünüm. senin seksi gardırop için bir-olması gerekir öğedir
2. CILT: Bizim Koşum sutyen çok yumuşak ve rahat, ayrıca onlar kolay bunları giymek zaman seksi ve büyüleyici yansıtacaktır.
3. SPECIAL DDESIGN: en lingerie ürünlerimiz farklı bir özel ve modern tasarım, esaret ilham bir aksesuar Çok olduğunu sevimli Tüy bralette tasarım, eğer sıkı hissediyorum ilk kullanımda, slayt tokaları uzunluğunu ayarlamak için.
4. Kullanım vesilelerle: giyinme ve günlük giyen için mükemmel, ayrıca yatak odası faaliyetleri için kullanılabilir Kulübü Parti Dans Egzotik Festivali Rave giymek
5. biz bir sanayi ve ticaret entegrasyonu şirketi, özelleştirilmiş ihtiyaç olarak herhangi bir boyut ve stil, örnek hızla üretmek. bizim müşteri hizmetleri ile irtibata geçebilirsiniz herhangi bir özel gereksinimleri, eğer müşteri hizmetleri zamanında cevap vermez, biz EN KıSA SÜREDE sizinle irtibata geçecektir lütfen bekleyin

boyut One Size
cinsiyet Kadınlar