Ucuz 31 adet/grup Disney Prenses Elsa Anna Tema Festivali Karikatür Çanak Banner Masa Örtüsü Çocuk Doğum Günü Partisi Kağıt Bardak Plaka Kaynağı, Yüksek Kalite 31 adet/grup Disney Prenses Elsa Anna Tema Festivali Karikatür Çanak Banner Masa Örtüsü Çocuk Doğum Günü Partisi Kağıt Bardak Plaka Kaynağı, Çin Tek kullanımlık Parti Sofra Tedarikçiler

Olsun ne olacak: 1. masa örtüsü 1 adet 108 cm * 108 cm 2. fincan 10 pcs 7.5*8.5*5.2 cm 3. plaka 10 pcs 7 inç 4. Banner 10 pcs 2.5 m Ambalaj: 31 pcs Toplam. Not: Nedeniyle el ölçüsü, boyutu 1-3 cm hata var olabilir. Farklı bilgisayar ile küçük renk farklı olabilir, zihin eğer, onu satın almayın. Nakliye: 1. biz genellikle ödeme alındıktan sonra 24 saat içinde emir devam. 2. çin post olağan küçük paket artı ve Çin post kayıtlı hava posta estimated15-60 sürer gün. 3. tavsiye gönderiler: www9.karaovadernegi.com standart nakliye-daha istikrarlı, daha güvenli, daha hızlı. 4. biz de teklif ekspres taşımaları gibi DHL, UPS, EMS vb, lütfen bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Eğer acilen bu ihtiyacı veya miktar büyük. Iade politikası: 1. biz döner ve iadesi kabul içinde 15 gün sipariş tamamlandıktan sonra, lütfen bize ulaşın. 2. biz damla gemi dünyada her yerde, lütfen herhangi bir sorunuz varsa bizimle temas kurmaktan çekinmeyin veya concernms. 3. biz teklif en iyi fiyat için toptan, ve tavsiye en iyi sevkiyat. Geribildirim: 1. 5 yıldız geribildirim bırakın lütfen bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, biz bunu takdir (Öğe Açıklandığı gibi 5 yıldız, Iletişim 5 yıldız, nakliye süresi 5-yıldız). 2. alınan ürünler hasarlı veya yanlış stilleri, lütfen herhangi bir olumsuz geri bildirimler ilk, lütfen lütfen bize ulaşın, biz onunla başa ve iş dışarı en iyi çözümleri, sizin memnuniyeti bizim motion daha iyi yapmak için.

renk BeiPanQiZhuo 31pcs
model Cartoon animal,Karikatür Araba,Cartoon Figure,Boy & Girl