Ucuz CACNCUT 2018 Yaz Moda 4XL 5XL 6XL Büyük Boy Ruffles Elbiseler Kadın Giyim Büyük Artı Boyutu Akşam Parti Ofis elbise, Yüksek Kalite CACNCUT 2018 Yaz Moda 4XL 5XL 6XL Büyük Boy Ruffles Elbiseler Kadın Giyim Büyük Artı Boyutu Akşam Parti Ofis elbise, Çin Elbiseler Tedarikçiler

"Boyutu kendimizi tarafından mearsured, bazen bazı hatalar vardır, ama her zaman içinde 3 cm."
Not: 1. doğru olduğundan emin olun ve biz yanlış veya teslim edilemeyen adresleri sorumlu değildir. 2. biz tam sinirli olurdu zaman sevkiyat beklenenden daha uzun sürer. Söz verdiğimiz gibi, biz 7 gün içinde ürün gemi olacak ödeme temizler kez, ancak, nakliye nakliye şirketi tarafından kontrol edilir ve biz sadece gibi endişeli olarak vardır. Düşük derece nakliye zaman bize haksız olacaktır. Sizin anlayış son derece takdir edilecektir. Biz umut bizim müşteriler mutlu zaman onlar bizim ürün aldıktan, yani lütfen sadece satın zaman nakliye zaman sizin için kabul edilebilir. 3. ücretsiz nakliye ABD ePacket tarafından. 4. bizim varsayılan nakliye yöntemi Çin Post hava posta ile takip. Ödeme: 1. biz sadece Alipay kabul. 2. sadece tıklayın "Şimdi Öde düğmesi üstündeki ihale sona erdi göndermek için bir güvenli ödeme yoluyla ödeme. 3. Final satın fiyat herhangi bir vergi ya da görev gümrük tarafından tahsil edilebilir. Böyle alıcılar ücretleri 4. eğer ödeme herhangi bir sorun varsa, lütfen bize bildirin. Geri dönmek ve Geribildirim: 1. için herhangi bir kişisel nedenlerle (yanlış bir boyutu seçin/yanlış renk/uymuyor), sadece almak için bize e-posta dönüş posta adresi ve ürün iade (s) orijinal durumda. Iade nakliye ücretleri alıcının sorumluluğundadır. Biz herhangi bir öğe kabul etmiyoruz kokuları ile (parfüm, duman, vb) 2. ürün hasarlı ise, biz 24 içinde temas olmalıdır saat makbuz. 3. diğer kalite sorunları için, biz hemen iade edeceğiz öğenin fotoğraf almak kez. 4. madde alıcı bunu aldıktan sonra 14 gün içinde iade edilmelidir. 5. amacımız teklif 5-Yıldızlı Hizmet eğer hissediyorum yoksa biz hak 5-Yıldız geribildirim ayrılmadan önce lütfen bize ulaşın. 6. yorum sorularınız varsa? Biz sizden duymak mutlu olurdu! Biz dedicated ve kişisel ilgi almak gerekir hissediyorum hak. Biz genellikle normal iş saatleri içinde 24 saat içinde e-posta cevap.

boyut L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL, 6XL
cinsiyet Kadınlar