Ucuz Yüksek Kalite 29 cm Balon Pompası Plastik El Held Topu Parti Balon Şişirme hava pompası Taşınabilir Faydalı Balon Dekorasyon Araçları, Yüksek Kalite Yüksek Kalite 29 cm Balon Pompası Plastik El Held Topu Parti Balon Şişirme hava pompası Taşınabilir Faydalı Balon Dekorasyon Araçları, Çin Ballons & Aksesuar Tedarikçiler

Boyutu: 28 cm X 4.5 cm
Renk: gemi rastgele
Ağırlık: yaklaşık 80g
Sevgili arkadaş, Benim mağaza hoşgeldiniz 1. eğer acilen ürünü gerekiyorsa, lütfen seçiniz ePacket, Çin Post Hava Posta, www9.karaovadernegi.com Standart Prim nakliye veya diğer express gibi DHL, EMS, UPS vb. 2. Bizim nakliye zaman kabul ediyorsanız, açık değil anlaşmazlık kolayca, sizin anlayış son derece takdir edilecektir. 3. Biz herhangi bir sorunu çözmek için yardımcı, negatif geribildirim ayrılmadan önce lütfen bize ulaşın. 4, Biz teklif dropshipping ve toptan , Bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, Biz uzun vadeli iş ilişkisi kurmak istiyoruz. 5, sizin onayı bizim motion olduğunu. Teşekkürler destek için çok.
En iyi dileklerimle.

renk 1pc random color