Ucuz TYRY. HU 10 pc Yuvarlak Gevşek Silikon Boncuk 12mm Gıda Sınıfı Renkli Silikon Diş Çıkarma Boncuk çiğneme takı Yapımı Için Kolye DIY, Yüksek Kalite TYRY. HU 10 pc Yuvarlak Gevşek Silikon Boncuk 12mm Gıda Sınıfı Renkli Silikon Diş Çıkarma Boncuk çiğneme takı Yapımı Için Kolye DIY, Çin Boncuk Tedarikçiler

Ürün: 10 Pc Silikon Yuvarlak Boncuk Stype: KAT008 Boyutu: 12mm Ağırlık: 0.98g Yaş Aralığı:> 4 Ay Özellikleri: 1. Non-toksik ve çevre dostu malzeme, çiğneme için güvenli. 2. kolay temiz, güvenlik ve bebeğin konfor. 3. bebek odak hemşirelik yaparken veya kalmak yardımcı mutlu ile doğal diş çıkarma ağrı kesici. 4. teşvik eder erken motor becerileri verirken bebekler için bir şey tutun ve işlemek. 5. benzersiz desen tasarım çekiyor bebek daha fazla dikkat. 6. büyük hediye için bebek kız/erkek.

Madde Çap 12mm
İnce veya Moda Moda
öğe Türü Boncuk
Model Numarası T008 round silicone beads