Snes USB için Klasik Denetleyici Joypad PC/MAC Süper Nintendo Oyunları

Ucuz Snes USB için Klasik Denetleyici Joypad PC/MAC Süper Nintendo Oyunları, Yüksek Kalite Snes USB için Klasik Denetleyici Joypad PC/MAC Süper Nintendo Oyunları, Çin Gamepad Tedarikçiler

genel bakış
senin bilgisayar oyunları oynamak ile eski okul/Retro-hissediyorum! bu USB G-tron tarafından kontrol oynamak için izin verir senin sadece takarak tarafından favori PC oyunları USB kontrol! onun kadar basit! hiçbir ekstra sürücüler sadece Tak n Oyna! süper 16 bit denetleyici özellikleri 8 ulaşmak kolay düğmeler bir denetleyici ellerinizi kontur uyacak şekilde tasarlanmıştır. daha büyükşehir oyun kontrolü düğmeler için izin ve hatta zamankinden daha oyun oynamak heyecan. eğer bilgisayarınızda oynamak mümkün olacak bir SNES düzeni ile kontrolör! 3rd Parti, orijinal değil. özellikler marka Yeni Windows üzerinde çalışır (10 kadar) + Linux Mac Işletim Sistemleri üzerinde çalışır tak ve Çalıştır, hiçbir ekstra sürücüler özellikler renk: Gri kablo uzunluğu: 140 CM Net ağırlık: 117g ağırlık: 137g paket içeriği
1 X Game Controller Gamepad

tip Gamepads