POP Noel ağaç dekor Kardan Adam Süsler Noel Dekor Noel Baba Parti Dekor 2018

Ucuz POP Noel ağaç dekor Kardan Adam Süsler Noel Dekor Noel Baba Parti Dekor 2018, Yüksek Kalite POP Noel ağaç dekor Kardan Adam Süsler Noel Dekor Noel Baba Parti Dekor 2018, Çin Ağaç Toppers Tedarikçiler

Hello &/65281; bizim mağaza hoş geldiniz ve/65281; Kalite en iyi hizmeti ilk olduğunu. Müşteriler tüm bizim arkadaşlar.
Moda tasarım, 100 cm Marka Yeni, yüksek kalite! Bu öğe ile üretilen prim malzeme dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım için. Yeni Noel tema tasarım mükemmel yapar gibi Noel, düğün, parti süsler, ve Için de büyük ev ve ofis dekor, vb Pratik ve narin. Birini seçin ve yapmak Noel partisi yenilik ve canlı şenlikli atmosfer dolu. Renk: Beyaz Santa &/12289; Kırmızı Santa &/12289; Beyaz Melek &/12289; kırmızı Melek &/12289; Beyaz Kardan Adam &/12289; Kırmızı Kardan Adam
Miktar: 1 Pc Not:
Geçiş: 1 cm = 10mm = 0.39 inç
Hiçbir perakende paket.
Izin lütfen 1-3mm hata nedeniyle manuel ölçüm. Pls teklif önce sakıncası yok emin olun.
Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir. Teşekkür ederim! Paket içerir:
1 * bebek
Uluslararası Alıcılar Lütfen Dikkat:
Ithalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcı sorumluluğundadır.
Lütfen ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol bu ek maliyetleri teklif/ satın alma.
Nakliye
Biz 7 gün içinde sipariş göndereceğiz bunun için ödenen sonra, ve biz isteğinize göre göndereceğiz. örneğin, E-paket nakliye yolu varsa, lütfen Bana bir mesaj vermek .
Sonra iade iptal sipariş
Zaman sipariş iptal edildi Partiler hem rızası sonra, merak etmeyin lütfen, Ali platformu içinde hesabınıza para iade edeceğiz 10 iş günü.
Bize ulaşın
Eğer fiyat hakkında konuşmak için bizimle irtibata istiyorsanız, sadece toptan için, whatsapp hesap numarası için bize sorabilirsiniz. aksi takdirde, hoş geldiniz damla nakliye, lütfen bize ulaşın için iyi corperation.
Son olarak, Müşterilerimizin tüm destek için teşekkür ederim, Her gün farklı indirimler ve sürprizler vardır. sahibi, Jedy, her zaman senin arkadaşın, benim kelimeler var. eğer gibi Ürün ve hizmet , Bana 5 Yıldız, ve En güzel dil bırakarak. değilse, Whatsapp tarafından sorun hakkında bize söyleyin lütfen, biz çok mutlu ve sizin için bu sorunu çözecektir.

Marka Adı faroot
Model Numarası Christmas Tree Decor