Ucuz MEHOFOTO Doğum Günü Unicorn Parti Fotoğraf Arka Plan Prenses Grils Bebek Duş Kademeli Gökkuşağı Çocuklar Zemin Fotoğraf Standında, Yüksek Kalite MEHOFOTO Doğum Günü Unicorn Parti Fotoğraf Arka Plan Prenses Grils Bebek Duş Kademeli Gökkuşağı Çocuklar Zemin Fotoğraf Standında, Çin Arka plan Tedarikçiler

Gerçek Ateş
Biz teklif bizim fotoğraf arka planında birçok malzeme seçenekleri ile seçim için stilleri binlerce. Daha fazla bilgi için aşağıdaki okumak malzemeler biz her biri üzerinde teklif.
Polyester bez Bizim son ve en büyük bilgisayar boyalı kırışıklık-ücretsiz polar gibi kumaş hem de çamaşır makinesi ve kurutma makinesi güvenli. Temizlik kolay olduğunu! Sadece bu koymak çamaşır makinesi ve kurutma makinesi hassas döngüsü için herhangi bir ek kir durulama olabilir onları üzerinde olsun.
Uygun için: Fotoğraf arka plan, sahne zemin, doğum günü partisi, fuar, büyük ölçekli billboard vb. Malzeme Ağırlığı: 160g/GSM Kompakt ve Hafif Kırışıklık-ücretsiz malzemeler Makinede Yıkanabilir ve Kurutma güvenli Yoğun Canlı Renk Dayanıklı ve Güçlü Işık emici Olmayan yansıtıcı Su ve UV Dayanıklı Renk uzun ömürlü ve yeniden kullanılabilir olduğunu Max. Genişliği: 300 cm dikişsiz
Ince Vinil Kumaş (Resimli bez)
Vinil arka planında Vivid ile baskılı görüntüler. Bir kez kullanım için uygundur (doğum günü parti), aile fotoğrafçılar. Işık olacak ve taşınabilir kolay kılan, üzerinde asılı olması arka plan standı.
Uygun için: Fotoğraf arka plan, sahne zemin, doğum günü partisi, fuar.
Malzeme Ağırlığı : 110g/GSM Maliyet etkin Hafif, kolay Fold & Carry Olmayan su geçirmez Işık emici Bilgisayar-baskılı gerçekçilik için, Yoğun Canlı Renk Max. genişliği: 300 cm (10ft) dikişsiz (Diğer satıcıların, Max. genişlik 150 cm dikişsiz, bu boyutu üzerinde, bu dikiş).
Öğeler katlanmış ile göndermek olacak, kırışıklıkları taşıması kolay, Burada kırışıklıkları kaldırmak için yolu vardır:
1) o kadar rulo ile sıkıca bir silindir için 3-4 gün, tamam olacak.
2) ısı arkasındaki bir demir ile bu öğe olacak, pürüzsüz tekrar.
Tür hatırlatma:

Boyut ( mm ) Vinyl-1.5x1m, Vinyl-2.2x1.5m, Vinyl-2.5x1.8m, Vinyl-3x1.8m, Vinyl-2x1.8m, Vinyl-3x2m, Poly-2.2x1.5m, Poly-3x2m
Marka Adı NeoBack
malzeme Vinil