Ucuz AAA pilli led Işık Dize Rattan Topu Çok Renkli RGB Yeni Yıl Noel Tatil Parti Dekorasyon Gece Aydınlatma Lambaları, Yüksek Kalite AAA pilli led Işık Dize Rattan Topu Çok Renkli RGB Yeni Yıl Noel Tatil Parti Dekorasyon Gece Aydınlatma Lambaları, Çin Aydınlatma İpleri Tedarikçiler

Özellikler: Ürün Adı: Rattan Dize Balo Işık rengi: Beyaz/Sıcak Beyaz/RGB Lamba Şekli: Rattan Topu Uzunluğu: 3 m Topları miktar: 20 Top Çapı: 4 cm Güç Kaynağı: 3 AA Pil (Yok Dahil) Paket Içerir: 1 * LED dize işık Özellikleri: 1. delicately el hazırlanmış, Led'ler beri sıcak olsun, onlar mükemmel seçim için çiçek ve kumaş süslemeleri veya hatta çocuk odaları. 2. esnek ve ekstra-ince tel yalıtımlı ile kauçuk, taşınabilir ve mağaza kolay. 3. tüm rattans vardır el yapımı tamamen ve sıkıca tutturulmuş olmak, Noel süslemeleri için ideal, düğün, parti kapalı, bahçe, veranda, yatak odası ya da herhangi bir diğer günler.
AAAAAA

vat miktarı 2.5M(20 LEDs), 5M(40 LEDs)
öğe Türü Boncuk
fiş tipi Hiçbiri