Ucuz 1/5/6/8/10/12 kafaları ışıkları parlaklık Retro Loft kolye ferforje lambalar AC 85 V 260 V kolye ışıkları örümcek ışıkları, Yüksek Kalite 1/5/6/8/10/12 kafaları ışıkları parlaklık Retro Loft kolye ferforje lambalar AC 85 V-260 V kolye ışıkları örümcek ışıkları, Çin Kolye ışıkları Tedarikçiler

Ürün özellikleri DIY kendi tavan ışık Basit yapısı, retro tarzı, şık çizgiler, sizin için en iyi ev dekorasyon Marka yeni ve yüksek kaliteli Ürün özellikleri Varsayılan tel uzunluğu:
1/3/5/ 6 L Ights ile 120 cm tel uzunluğu
8/10/12/14 L Ights ile 150 cm tel uzunluğu Malzeme: Metal taban ve plastik Renk: siyah Lamba tipi: E27 ( Ampul dahil değildir ). Ampul başına watt gücü: Max 60 W Giriş gerilimi: 110-220 V Giriş akımı: 4A Uygulanabilir: oturma odası, yatak odası, yemek odası, mağaza, salon, merdiven, koridorlar vb Not: 1 biz özelleştirebilirsiniz tel uzunluğu, size ihtiyacına göre herhangi bir boyut, ama ekstra para ödemek gerekiyor,
2 dolar başına 1 m için ek toplam uzunluğu. Örneğin, satın istiyorsanız 8 ışıkları ile 200 cm elektrikli tel, ve varsayılan tel uzunluğu 150 cm, böylece ek toplam uzunluğu 4 m [(200 cm-150 cm) * 8 = 4 m], fazladan ödemek gerekiyor 8 dolar. 2 ödül değiştirmek gerekiyorsa, sadece sipariş, sonra bize, ama para ödemek e kadar biz fiyat değiştirmek. 3 ışık ampuller Değil Dahil.
Işbirliği için teşekkürler!

gövde Rengi 1 Head -1.2M, 3 Heads-1.2M, 5 Heads-1.2M, 6 Heads-1.2M, 8 Heads-1.5M, 10 Heads-1.5M, 12 Heads-1.5M, 14 Heads-1.5M
öğe Türü Pendant Lights
Dim edilebilir mi Hayır