Ucuz 10 adet Beyaz Hollow Kesim Kuş Şeker Kutuları Tatlılar Kutusu Bebek Duş Hediyeler Düğün Süslemeleri Düğün Davetiyeleri Mariage, Yüksek Kalite 10 adet Beyaz Hollow Kesim Kuş Şeker Kutuları Tatlılar Kutusu Bebek Duş Hediyeler Düğün Süslemeleri Düğün Davetiyeleri Mariage, Çin Hediyelik Çanta & Sarma Malzemeleri Tedarikçiler

10 ADET Kuş Şerit Kağıt Kutusu Kafes Düğün Iyilik Parti Tatlılar Şeker Kutusu Hediye Olay Parti Malzemeleri
100% brand new ve yüksek kalite
malzeme: Sedefli Kağıt
renk: resim olarak Göstermek
sizin için sanatsal düğün iyilik kutuları.
lazer kesim tasarımı, roman ve zarif.
basit ve iyi görünümlü renk ile.
düğün parti dekorasyon için Ideal.
kutu Boyutu: 5 cm/1.97 inç uzunluğu; 5 cm/1.97 inç genişlik; 7.5 cm/yüksekliği 2.95 inç (Yaklaşık.)
paket Içeriği: 10 adet kağıt kutuları
çünkü boyut ölçümleri el yapımı, yani 0.1-0.5 inç hata olabilir. anlamak Lütfen çünkü ışık ışınlama veya bilgisayar ekranı fark, yani Ben garanti edemez aynı fotoğraflar ve gerçek renk 100% olduğunu.
Bizim mağaza hoş geldiniz!
Nakliye hakkında
Dikkat, Lütfen! Biz Çin anakara uluslararası satıcı vardır. Lütfen sabırlı olun! Herhangi bir soru veya herhangi bir özel isteği varsa, lütfen bizimle irtibata geçin. Biz cevap 24 saat farkı nedeniyle, anlayışınız için teşekkürler.
Görüşleri hakkında
Görüşleriniz bizim için çok önemli, biz içtenlikle için olumlu geribildirim bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz. Bu sadece size bir dakika sürer. Teşekkür ederim! Bizim ürün ve hizmet ile memnun değilseniz, Lütfen herhangi bir olumsuz ve nötr geribildirim ayrılmadan önce bize ulaşın. Biz sizi karşılamak için elimizden geleni yapacağız. Çok teşekkür ederim!

Marka Adı GCDHome
Model Numarası Paper Box Cage
malzeme mukavva
fırsat düğün