Ucuz Borisovich kadın dantel uzun elbise yeni 2018 sonbahar moda İngiltere stil büyük salıncak A line Eleagnt ince kadın parti elbise N121, Yüksek Kalite Borisovich kadın dantel uzun elbise yeni 2018 sonbahar moda İngiltere stil büyük salıncak A-line Eleagnt ince kadın parti elbise N121, Çin Elbiseler Tedarikçiler

[Xlmodel]-[özel]-[48170]
[Xlmodel]-[özel]-[47607]
[Xlmodel]-[boyut]-[9999] Ölçüm CM Boyutu Göğüs Bel Uzunluk Omuz Kollu M 88 70 113 34 41 L 92 74 114 35 41 XL 96 78 115 36 41 XXL 100 82 116 37 41
[Xlmodel]-[özel]-[47610]
Boyut not: Boyut grafik (cm) 1 cm = 0.39 inç Lütfen mevcut boyutları hakkında herhangi bir sorunuz varsa bize ulaşın. Modelleri ve farklı bir şekilde ölçümü, mal boyutu olabilir 1-3 cm hata, normal fenomen aittir
[Xlmodel]-[fotoğraf]-[0000]
[Xlmodel]-[özel]-[48168]
[Xlmodel]-[özel]-[47526]
1. hazırlanması süresi: biz sipariş hazırlamak için 3-7 iş günü gerekir nedeniyle bizim çok sayıda siparişler her gün.
2. Gümrük düşünün, uzaktan adres ve nakliye hızı, biz diğer nakliye yöntemleri kullanabilirsiniz yerine sipariş sayfasında gördüğünüz.
Ödeme: Kredi kartı on line mevcut olduğunu. biz Paypal ile ödeme kabul, T/T ve batı birliği. Ödeme temizledi sonra biz 3 iş günü içinde size teslim edecek. Herhangi bir ithalat vergileri veya vergi varsa, bu alıcının sorumluluğundadır
Garanti:
1. olmasına rağmen biz büyük bir güven kalite ve fiyatları her ürünleri biz satmak, biz tüm alıcılar 100% memnun olacağını garanti edemez ile onları nedeniyle farklı nedenlerle. ama ne olursa olsun, biz herhangi bir sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız söz veriyorum işlemler sırasında oluştu.
2. eğer iade veya değişim isteyen kusurlu bir öğe varsa, pls bize ulaşın gönderi aldığınız tarihten itibaren 3 iş günü içinde.

boyut M, L, XL, XXL
cinsiyet Kadınlar