Ucuz Oldukça saf beyaz Dreamcatcher güzel hediye rüya Catcher Net ile çiçek duvar asılı araba dekorasyon süsler oturma odası dekor, Yüksek Kalite Oldukça saf beyaz Dreamcatcher güzel hediye rüya Catcher Net ile çiçek duvar asılı araba dekorasyon süsler oturma odası dekor, Çin Rüzgar Çanları & Asılı Süslemeleri Tedarikçiler

Yeni varış! Oldukça saf beyaz Dreamcatcher güzel hediye rüya Catcher Net ile çiçek duvar asılı araba dekorasyon süsler
Şartname:
1. adı: Dreamcatcher
2. malzeme: Siderosphere, boncuk, hatları.
3. boyutu:
1) toplam uzunluğu: yaklaşık 55 cm
2) çapı: 16 cm
Paket:
1 * Dreamcatcher" Resimleri göstermek:
1. WORLDWIDE NAKLIYE. (bazı ülkeler Dışında ve APO/FPO)
2. Orders ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş.
3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi. sipariş adresi Kaçinci zorundadir.
4. gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir.
5. SERVICE TRANSIT zamanı taşıyıcı ve dışlar hafta sonları tarafından sağlanan ve holidays. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda.
6. eğer ödeme 30 gün içinde sevk almadıysanız, lütfen bize ulaşın. biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri. hedefimiz müşteri memnuniyeti!
7. nedeniyle stok durumu ve zaman farklılıkları, biz öğeyi gemi seçecektir hızlı teslimat için ilk mevcut depo.
1. arızalı ürün için 12 ay üreticinin sınırlı Garanti (hariç öğeleri hasarlı ve/veya kötüye sonra makbuz). aksesuarları aylık garanti ile geliyor.
2. DEFECTIVE öğeleri rapor ve garanti süresi içinde iade (ve orijinal ambalajında, mümkünse). kusur ne olduğunu bize bildirmeniz gerekir ve bize sipariş numaranızı vermek. BIZ TAMIR VEYA GARANTI SÜRESI DOLMUŞ bir ÖĞE YERINE.

tema Kostüm
malzeme Maden
stil Antik İmitasyon
Marka Adı AIHOME
Feature Dreamcatcher
Total Length About 55cm
Diameter of the iron circle 16cm
Usage1 Home Party Festival Car Decoration
Usage2 Nice gift
Color As pictures show
Drop Shipping Yes
Material Iron wire beads etc.
Usage3 vintage home decor